www.adsltips.dk

- Hovedside - Hardware guides - Software guides - Links - Kontakt - Søg -

 

Links:

Min blog
MineProgrammer
Guides til god IT sikkerhed

Sidste Nyt:

Andre routere p? en Cybercity ADSL linie

Zyxel router som ADSL modem

Login til fullrate routere

Andre routere p? cybercity linier

Kun lokal adgang i Windows VistaCisco 827 router

 

Alt p� denne side er mine egne personlige meninger med mindre andet tydeligt er angivet.


VoIP fejlfinding på Zyxel 2602:

Hvis man har problemer med at ens telefon lyder optaget kan der være flere ting galt og her gennemgåes et par af tingene.

Hvis du logger ind på din router så skal du vælge System Status under Maintenance. Her kommer der en række data om din forbindelse. Det vigtigste her er informationen under Voice Information.

Her kan du se hvilket telefonnummer den prøver at logge på med og hvilken server og port den bruger. Der er også en knap der enten hedder unRegister eller Register (Markeret med rødt på overstående billede). Hvis den siger unRegister så mener routeren den er logget på uden problemer hvorimod siger den register så er den ikke logget på.

Hvis den siger register så prøv at trykke på den og se om den ikke logger på. Siger den unRegister eller det ikke hjælper at trykke register så prøv at genstarte routeren. Det kan tit hjælpe men gør det ikke det så skal du kontakte din telefoni udbyder.

 

Hvis du i stedet ønsker at se en mere generel status og både data og voice så skal du vælge Diagnostic under Maintenance. Her kommer følgende skærmbillede hvor du skal vælge Internet and Voice status.

 

Hvis du har kommentarer osv. klik her