www.adsltips.dk

- Hovedside - Hardware guides - Software guides - Links - Kontakt - Søg -

 

Links:

Min blog
MineProgrammer
Guides til god IT sikkerhed

Sidste Nyt:

Andre routere p? en Cybercity ADSL linie

Zyxel router som ADSL modem

Login til fullrate routere

Andre routere p? cybercity linier

Kun lokal adgang i Windows VistaCisco 827 router

 

Alt p� denne side er mine egne personlige meninger med mindre andet tydeligt er angivet.

Tips til sikker e-mail

E-mail er en stor kilde til virus infektion og andre ubehageligheder derfor har jeg lavet en lille guide med råd og henvisninger til hvordan din e-mail oplevelse bliver bedre og sikrere.

Åben aldrig vedhæftede filer uden fornuftig beskrivelse fra modtagere du kender. Det er ikke nok at du kender afsender adressen, mange vira forfalsker afsender adressen. Hvis du er nødt til at åbne farlige filer som word dokumenter (.doc) og andre office filtyper så sørg for at scanne dem med et opdateret antivirus program inden du åbner dem.

Hvis du benytter Outlook eller Outlook Express så husk kører Windows/Office update ofte (helst automatisk) så du får hentet rettelser til de sikkerhedsfejl der bliver fundet. Bedst vil det dog være at skifte til et andet program som Mozilla Thunderbird da Outlook familien ofte bliver ramt af sikkerhedsproblemer, både pga. mangel på design og popularitet.

Hvis du benytter Outlook eller Outlook Express er der her en god guide til hvordan du slår de farligste funktioner fra.

Når du forwarder mail til forskellige mennesker er det en god ide at huske de e-mail adresser den originalt er blevet sendt til forbliver i e-mailen. Hvis de ikke er vigtige for den person du sender til så husk at slette dem.

Hvis du har kommentarer osv. klik her